1311 – Wanneer de liefde ontbreekt dan ben Ik afwezig in de ziel
Vrijdag 9 januari 2015, 15.30 u.

Mijn zeer geliefde dochter, het is tijd dat alle Christenen van over de hele wereld zich verenigen tegen de verachting die door miljarden betoond wordt tegenover de Waarheid – het Heilig Woord van God.

Elke zonde tegen God wordt nu beschouwd als aanvaardbaar in Mijn Ogen. Zonden die weerzinwekkend zijn voor Mij, zullen spoedig voorgesteld worden als heilig in Mijn Ogen, maar dat kan nooit het geval zijn. Wanneer jullie iets voorstellen dat niet van Mij komt en dat in Mijn Kerken voor Mij plaatsen, dan bezorgen jullie Mij veel pijn.

Het is voor Christenen nooit zo moeilijk geweest om Mijn Doornig Pad te volgen als vandaag. Leugens, leugens, leugens worden jullie in Mijn Naam gegeven en jullie mogen Mijn Onderrichtingen nooit vergeten of jullie zullen misleid worden door diegenen die samenspannen tegen het Woord van God. Christen zijn vereist veel meer dan zeggen dat men er een is. Indien jullie ware Christenen zijn dan zullen jullie alles doen wat Ik jullie geleerd heb en de Heilige Leer volgen die in de Heilige Bijbel staat opgetekend. Mijn Woord erkennen is één zaak maar uitvoeren wat Ik geleerd heb een andere.

Elkaar liefhebben is nooit gemakkelijk omwille van het bestaan van zonde. Jullie vijanden liefhebben is een zware last om dragen maar indien jullie bidden om de genaden het toch te doen, dan zullen jullie merken dat jullie liefde voor Mij groeit. Als jullie Mij werkelijk beminnen zullen jullie vrij zijn van haat en dan zullen jullie echte vrede kennen naar geest en ziel. Indien jullie Satan toestaan jullie te verleiden anderen te haten zullen jullie in een verschrikkelijke duisternis terechtkomen. Haat is als onkruid dat snel groeit en zich verspreidt. Wanneer haat in de ziel woekert, dan zal hij haar uiteindelijk geheel verslinden. Hij zal een kwellende onrust veroorzaken en zij die ervan vervuld zijn zullen nooit vrede vinden. Haat brengt haat voort en verspreidt zich snel van de ene ziel naar de andere. Eens Satan zich in deze zielen geïnstalleerd heeft zal hij hen nooit verlaten tenzij zij zich bekeren en oprecht berouw betonen.

Liefde maakt een eind aan elke soort haat, maar tenzij jullie je zielen verwijderen van hen die haat aanwakkeren, zullen jullie in wanhoop ondergedompeld worden. Een ziel die geen spijt heeft over haar boosaardigheden kan Ik niet redden. Ik wacht op jullie belijdenis (biecht) en wanneer jullie tot Mij komen en Mij smeken jullie te ontlasten van de vloek van de haat, zal Ik Mij naar jullie uitstrekken en jullie bij de hand terugtrekken in Mijn Toevlucht van Vrede.

Vrede en liefde kunnen enkel van God komen. Zoek Mij altijd want Ik Ben Liefde. Wanneer de liefde ontbreekt dan ben Ik afwezig in de ziel.

Jullie Jezus