1301 – Moeder van Verlossing: De Goddelijke Wil is een mysterie voor de meesten van jullie.
Zaterdag 27 december 2014, 12.55 u.

Mijn dierbare kinderen, jullie moeten altijd vertrouwen op mijn Zoons Heilige Wil omdat Hij zoveel kwaad dat de wereld overspoelt alleen toelaat omdat Zijn Barmhartigheid zo groot is.

Wanneer mijn Zoon ingrijpt in om het even welke daad die ergens een ontheiliging teweegbrengt, dan doet Hij dat om het geloof te behoeden. Het Woord van Mijn Zoon is onaantastbaar en Zijn Wil is Zijn Eigen Wil, om ermee te doen wat Hij verlangt. Jullie wil is jullie eigen wil, maar alleen wanneer jullie hem vrijwillig aan God geven, dan alleen kan Zijn Wil gedaan worden.

Vertrouw, vertrouw, vertrouw in mijn Zoon want alles gebeurt in overeenstemming met  Zijn Wil. Indien Hij toestaat dat het kwaad gedijt en dat Zijn volgelingen door Zijn vijanden misleid worden, dan geschiedt dat binnen Zijn Wil en het wordt gedaan om het geloof van de gelovigen op de proef te stellen. Gods Wil is een mysterie voor de meesten onder jullie en Hij kan gelijk wanneer beslissen wat nodig is voor het goed van de mensheid.

Jullie moeten jullie harten toelaten vredig te blijven in liefde voor en vertrouwen in mijn Zoon, Jezus Christus. Hij is zeer tegenwoordig onder jullie en jullie moeten hiervoor dankbaar zijn want zonder Zijn Heilige Tegenwoordigheid, zou duisternis de wereld bedekken.

Jullie geliefde Moeder

Moeder van Redding