1232 Ė Jullie zullen binnenkort getuige zijn van de wereldwijde vaccinatie waarover Ik jullie in 2010 vertelde.
Vrijdag 3 oktober 2014, 15.10 u.

Mijn zeer geliefde dochter, luister nu naar Mijn Belofte. Ik zal terugkomen om een nieuw begin, een nieuwe wereld zonder einde in te luiden. Al diegenen die instemmen met de Genade van God, wanneer Ik Mijn Barmhartigheid over de hele wereld uitstort, zullen deel uitmaken van Mijn Koninkrijk.

Ik heb de mensheid elk teken, elke waarschuwing en elke Genade gegeven om hun zielen voor te bereiden. Sommigen hebben het Woord van God, zoals vastgelegd in de Heilige EvangeliŽn, gehoord en in acht genomen. Anderen hebben de Waarheid gehoord en gezien maar weigeren om haar te aanvaarden. Er zal spoedig een dag komen waarop de volledige Waarheid en het bewijs van Wie Ik Ben zullen geopenbaard worden en de zondaars zullen evenveel tijd krijgen om hun persoonlijke beslissing te nemen, op basis van hun eigen vrije wil. Niemand van jullie zal gedwongen worden om Mijn Barmhartigheid te aanvaarden want alleen jullie kunnen die beslissing nemen. Sommigen zullen weigeren om te getuigen van de Waarheid, zelfs wanneer ze die duidelijk zullen zien. Helaas zullen zij verloren gaan. Anderen zullen hun tijd nemen voordat ze Mij trouw beloven, maar die tijd, nadat de Waarschuwing plaatsvindt, zal kort zijn.

Ik kom om jullie nu te vertellen van de gebeurtenissen die jullie de tekenen van deze tijd en van Mijn Tegenwoordigheid in deze Missie zullen onthullen. In veel landen zal men  stormen meemaken die weken zullen duren. De wereldwijde vaccinatie waarover Ik jullie in 2010 vertelde zal spoedig van tel zijn. De Hand van God, in Zijn Goddelijke Gerechtigheid, zal ervaren worden in de verleidingen die Hij zal toestaan voor diegenen die Hem in Mijn Kerk dienen. Wanneer deze en alle andere profetieŽn tot vervulling komen, zal Ik afwachten. En dan zal de Waarschuwing komen. Ze zal er spoedigzijn, vůůr de Grote Dag waarop Mijn Belofte om terug te komen uiteindelijk zal vervuld worden.

Jullie moeten vertrouwen op Mijn Goedheid, Mijn Liefde en Mijn Barmhartigheid. Indien  jullie dat doen, zullen jullie sterk genoeg zijn om gelijk welke beproeving onder ogen te zien evenals beledigingen die jullie in Mijn Naam voor de voeten geworpen worden en jullie zullen de genade bezitten om trouw te blijven aan Mijn Heilig Woord.

Blijf in vrede en in hoop, want Mijn Liefde voor jullie, en jullie liefde voor Mij, zal het kwaad vernietigen dat de zielen heeft ingepalmd van diegenen die zich van Mij hebben afgescheiden.

Jullie Jezus