1218 Ė Onder de evangeliepredikers zullen veel valse profeten opstaan
Zaterdag 13 september 2014, 22.50 u.

Mijn zeer geliefde dochter, binnenkort zullen de veranderingen die Ik voorspelde, met betrekking tot Mijn Kerk op aarde, worden onthuld.

De wereldlijke sekten zullen binnenkort proberen om zich alles toe te eigenen wat Mijn volgelingen als heilig beschouwen en om een nieuwe, moderne beweging binnen de Kerk in te voeren. Dit modernisme, zullen ze zeggen, zal nodig zijn om nieuwe gewijde dienaren te werven en om meer aanvaardbare formules te introduceren om God eer te eren, opdat een nieuwe jongere generatie terug in de Kerken van God kan geleid worden. Al die nieuwe rituelen, gebeden en bijeenkomsten Ė die zij als een nieuwe en meer moderne interpretatie van Mijn Heilig Woord zullen presenteren Ė zullen een lege doctrine maskeren en die zal niet van Mij zijn.

De nieuwe beweging zal worden gepromoot als onderdeel van de wereldwijde evangelisatie, waar de valse leer, zorgvuldig geformuleerd zodat ze als theologisch perfect zal beschouwd worden, miljoenen zal verleiden. Zeer veel mensen zullen worden aangetrokken tot deze vorm van modernisme en daarom zullen zij zich afkeren van het Ware Geloof. Dat wat zal ervaren worden als een radicale opleving van het Christelijk geloof, zal de Waarheid verloochenen.

Velen zullen worden bedrogen en onder de evangeliepredikers zullen er vele valse profeten opstaan. Deze valse profeten zullen een vals Christendom propageren dat de Heilige EvangeliŽn, zoals vastgelegd door Mij en Mijn Apostelen, zal vervangen. Als de stemmen van geloofsafval gehoord worden in elk land, in verschillende talen en onder de verschillende rassen, zal het Ware Woord van God vergeten worden. En uit de mond van deze valse profeten en zelfbenoemde predikers van het geloof, zullen vele leugens stromen. Er zal worden verklaard dat Mijn Schrift het contact verloren heeft met de behoeften van de mensheid en de verlangens van de mensen die in de 21e eeuw leven.

Voor veel mensen heeft hun gebrek aan geloof in Mij ertoe geleid dat ze, tot nu, geen interesse hadden in Mijn Heilig Woord. Binnenkort zullen ze draaien en enthousiast het grootste bedrog omarmen dat de wereld ooit zal hebben meegemaakt. En terwijl velen datgene zullen vastgrijpen wat ze voor een verfrissende heropleving van het Christendom zullen houden, zal alles wat hen zal voeden gedicteerd worden door de vijanden van God.

Maak bekend dat de mens nooit echt kan leven op grond van een valse leer die in zijn spoor een totale vernietiging meebrengt, wanneer de zielen door godslastering zullen verslonden worden. Dat wat niet van Mij komt, zal leiden tot een wereldwijde groep, die overal door mensen zal worden toegejuicht. Dan zal de tijd gekomen zijn om de nieuwe wereldgodsdienst aan te kondigen en te verwelkomen in Mijn Kerk. Dat zal, zoals voorspeld, de aanleiding zijn voor de antichrist om zijn ereplaats in Mijn Kerk te bezetten, wanneer hij als geŽerde gast zal worden uitgenodigd door diegenen die in volledige onderwerping aan Satan werken.

Diegenen onder jullie die in de verleiding komen om zich uit te leven in deze valse leer, waarschuw Ik dat de mens niet van brood alleen kan leven, maar wel van het Woord dat komt uit de mond van God.

Jullie Jezus.