1217 – Vrees deze gebeurtenissen niet want zij zullen snel voorbij gaan
Donderdag 11 september 2014, 14.15 u.

Mijn zeer geliefde dochter, vele verschrikkelijke daden tegen de mensheid staan nu op het punt ontketend te worden door die geheime sekten waarvoor Ik mijn volgelingen waarschuwde.

Jullie moeten altijd waakzaam blijven en alles in vraag stellen wat ongewoon lijkt. Onthoud wat Ik jullie gezegd heb en houd jullie ogen altijd op Mij gericht. Breng ten minste één uur per dag door in gebed zodat de impact van dergelijke beproevingen kan verminderd worden, zelfs verhinderd in sommige gevallen. Weldra zal Ik komen om aan alle lijden een einde te maken.

Mijn geliefde volgelingen, alstublieft luister naar Mijn Waarschuwingen. Negeer ze niet. Wanneer jullie voorbereid zijn op zulke gebeurtenissen, en al jullie vertrouwen in Mijn Barmhartigheid plaatsen, zal Ik jullie troost geven en jullie bevrijden van jullie angsten. Alles zal goed zijn maar weet dit. Gedurende de grote strijd, zullen die zielen die Ik oproep om Mij te helpen, worstelen. Elk afzonderlijk van hen zal het moeilijk hebben om Mij, deze Missie of jou, Mijn geliefde dochter, te vertrouwen. Geen seconde zal de koning van de leugens, de duivel, zijn zoektocht onderbreken om deze Missie van Mij te vernietigen. Elke gemene leugen zal verspreid worden om zielen te ontmoedigen naar Mijn Stem te luisteren. Velen zullen twijfels toelaten die hen doen ophouden met het uitvoeren van Mijn Instructies, maar niets van wat zij kunnen doen, zal de Tussenkomst van God, de Eeuwige Vader tegenhouden om Zijn kinderen te redden.

Ieder van jullie moet duidelijk begrijpen dat Ik het Ben, jullie Jezus, Die de Leidende Hand Ben in alles wat gedaan wordt om Mijn Woord te verspreiden en de Gaven te voorzien, die de Hemel aan de wereld schenkt gedurende deze moeilijke tijden. De macht van de mens is sterk wanneer die gebruikt wordt om kwaad te verspreiden en het Woord van God te tarten. Maar de macht van de mens, wanneer God hem voorziet van de Gave van de Heilige Geest, kan niet overtroffen worden. Sta niet toe dat Mijn Werk bezoedeld wordt, ontheiligd door gemene geruchten of kwaadaardige roddel want Ik Ben het, jullie Jezus, die verraden wordt en niet de zielen die Ik gekozen heb om Mijn Heilig Woord te verkondigen.

Jullie Jezus