1174 Weten wat Ik onderwezen heb is op zichzelf niet goed, tenzij jullie elkaar beminnen zoals Ik jullie bemin
Zondag 13 juli 2014, 16.27 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Gods kinderen kunnen vergeleken worden met de knoppen van een bloem. De knoppen bloeien en groeien door de voeding van de bodem waarin ze zich bevinden. Maar tenzij de grond vruchtbaar is, kunnen de knoppen zich niet ontwikkelen tot volgroeide bloemen die het oog van de toeschouwer verrukken.

Als de bodem rijk is, zal de bloem gezond zijn. Als hij vol ongedierte zit, dan zal de bloem niet bloeien. Zelfs de gezonde bodem, indien besmet met gif, kan geen gezonde levende plant voortbrengen. Tenzij Gods kinderen naar het Woord van God luisteren, de Waarheid in zich opnemen en de Geboden van God onderhouden, zullen ze leeg zijn en zonder geestelijke vrede. Alleen door zelf instemmend te luisteren naar wat het Woord van God belooft, kunnen jullie verwachten om te gedijen of vrede te vinden.

Veel mensen, als gevolg van de leugens die satan over de hele wereld verspreidt om zielen te misleiden, voelen zichzelf verloren en zonder geestelijk leven. Het leven kan alleen worden bereikt door Mij, Jezus Christus, als jullie Redder te aanvaarden. Zelfs dat is op zich niet genoeg. Jullie moeten je ook in herinnering brengen wat Ik jullie heb geleerd. Weten wat Ik onderwezen heb is op zichzelf niet goed, tenzij jullie elkaar beminnen zoals Ik jullie bemin. Als jullie trots verkondigen dat jullie een leerling van Mij zijn, dan zijn jullie hypocriet, tenzij jullie anderen liefhebben en voor anderen doen wat jullie graag zouden verwachten dat voor jullie zelf gedaan wordt.

Als jullie Mij kennen, zullen jullie anderen beminnen, ongeacht aan welke zonden ze schuldig zijn. Jullie zullen anderen nooit beoordelen in Mijn Naam, want jullie hebben dat recht niet.

Jullie Jezus