1154 – Ik Ben Zachtmoedig, Liefdevol en Geduldig
Zondag 15 juni 2014, 14.25 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn plan om de mensheid te verlossen en om Mijn Nieuwe Koninkrijk bekend te maken, wordt uitgevoerd zoals voorspeld. Ik zal de wereld een groot Geschenk brengen en voor diegenen die dit overweldigend en beangstigend vinden, weet het volgende.

Ik Ben Zachtmoedig, Liefdevol en Geduldig en alles zal geschieden door de Heilige Wil van Mijn Vader, Die aan geen enkel van Zijn kinderen pijn en angst wil brengen, ongeacht hoe verduisterd hun zielen zijn. Indien dat wel het geval zou zijn, dan zou Hij de wereld vernietigd hebben om alleen de uitverkorenen in het Nieuwe Paradijs op te nemen. En zo heeft Mijn Vader gewacht en gewacht, totdat de wereldbevolking haar grootst mogelijke aantal bereikte. Hij is begonnen met het laatste deel van Zijn Plan om de mensheid te redden, zodat een grote massa in een keer kan gered worden.

Dit Plan moet niet gevreesd of tegengewerkt worden, aangezien de uiteindelijke beloning er een is die jullie allen de grootste glorie zal brengen. Jullie mogen het niet weerstaan, jullie mogen het niet belachelijk maken of verwerpen, want jullie zullen die beslissing in eeuwigheid betreuren. Laat niet één mens zich bemoeien met de Wil van God. Om de massa’s te redden, zal Mijn Vader niet aarzelen om diegenen te straffen die Hem in de weg staan om miljarden zielen te redden. En terwijl iedere ziel voor Hem kostbaar is en terwijl Hij op elke manier zal ingrijpen om zielen tot bezinning te brengen, zal Hij diegenen vernietigen die er verantwoordelijk voor zijn Hem de zielen van miljoenen te ontzeggen. Twijfel er niet aan dat zij daarvoor zullen lijden en laat het bekend zijn dat jullie deze zielen zullen kennen door hun daden en vervolgens door hun straf. Hun straf zal op dit tijdstip op Aarde beginnen, in de hoop dat zij de Waarheid zullen zien. Als dat niet lukt, zal Mijn Vader hen verwijderen.

De Kracht van God manifesteert zich op Aarde in deze tijd en jullie zullen zien hoe deze partijen zullen opduiken in de strijd om de zielen. Zij zullen diegenen omvatten die Mij waarlijk dienen, diegenen die Mij niet kennen en diegenen die Mij wel kennen maar verkiezen om een andere meester te dienen die niet van Mij komt. De enige winnaars zullen diegenen zijn aan wie, door de Barmhartigheid van God, de Sleutels tot het Koninkrijk van God zullen gegeven worden.

Jullie Jezus