1140 Wanneer een mens Mij verraadt, dan zondigt hij tegen Mij
Donderdag 29 mei 2014, 00.45 u.

Mijn zeer geliefde dochter, toen Mijn apostelen naar Mij kwamen, huilend en tranen van frustratie wenend vanwege de manier waarop ze met wreedheid werden behandeld omwille van Mijn Heilige Naam, vertelde Ik hen dit.

Vrees nooit afwijzing in Mijn Naam.

Wees nooit afgeschrikt door het gehuil van de Boze, die schreeuwt door de monden van diegenen die hem dienen.

Voel nooit angst wanneer jullie verantwoordelijk gehouden worden in Mijn Naam. Maar wanneer jullie verraden worden, door diegenen die jullie dierbaar zijn, weet dan dat Ik het ben die ze in het Gezicht slaan.

Wanneer een mens Mij verraadt, zondigt hij tegen Mij. Wanneer hij Gods profeten verraadt, verraadt hij de Drie-enige God, en daarvoor zal hij erg lijden.

Wanneer de Tussenkomst van de Drie-enige God verworpen wordt door zielen die zich verzetten tegen de grootste Kracht van de Hemel, zullen ze onrust in hun geweten moeten verduren. Deze ongerustheid zal hen nooit verlaten, tenzij ze hun ziel met Mij, hun Jezus, verzoenen. Mij afwijzen wanneer de ziel weet dat Ik het ben, Jezus Christus, Die spreekt, is betreurenswaardig. Maar de Drie-enige God tarten door Gods Tussenkomst te belemmeren bij Zijn taak om zielen te redden, zal resulteren in een snelle straf door Mijn Vader.

Mensen mogen Mijn Woord bespotten, in vraag stellen en analyseren zoals het nu wordt gegeven, maar wanneer ze het aandurven te proberen Mij te verhinderen om zielen te redden, door Mijn Vertrouwen te verraden en zich tegen Mijn Barmhartigheid te verzetten, dan zal hun geen Genade betoond worden.

Jullie Jezus