1099 – Moeder van Verlossing: Mijn Zoon, Jezus Christus, zal verraden worden door een andere Judas, iemand met groot gezag
Woensdag 9 april 2014, 15.30 u.
 

Mijn lieve kind, toen Judas Iskariot mijn Zoon, Jezus Christus verraadde, had dit verstrekkende gevolgen. Want hij was één van de intiemste bondgenoten van mijn Zoon, en als lid van Zijn geliefde apostelen, was zijn verraad erg pijnlijk voor mijn Zoon. Omdat hij, een verrader, vanuit de Getrouwen van mijn Zoon kwam, betekende dit dat twijfels binnenslopen bij diegenen die onzeker waren over het feit of mijn Zoon inderdaad de Ware Messias was. De twijfels verspreiden zich en veel van Zijn apostelen en volgelingen voelden zich verward, verloren en bang. Zij wisten dat zodra Hij door Zijn vijanden werd gegrepen, de Waarheid in vraag zou worden gesteld en vervolgens ontkend. Ze wisten ook dat mochten zij mijn Zoon in het openbaar verdedigen, zij eveneens zouden lijden en uiteindelijk dezelfde straf te verduren zouden krijgen die aan Hem was uitgedeeld. Ze wisten bovendien dat ze niet de moed zouden gehad hebben om uitdagend stand te houden tegen Zijn vijanden, uit angst voor spot.

Daarom zal het verraad van mijn Zoon, van binnenuit Zijn Kerk op Aarde, gelijkaardig zijn. Mijn Zoon zal worden verraden door een andere Judas, iemand met groot gezag  binnen Zijn Kerk op Aarde. Wanneer dit plaatsvindt, het tweede grootste verraad sinds Judas Iskariot mijn Zoon verkocht voor dertig zilverlingen, dan zal dat mensen van elk ras, natie en Christelijk geloof, de Waarheid doen ondervragen. Dit verraad zal ook verstrekkende gevolgen hebben, want het zal elk aspect van mijn Zoons Goddelijkheid in vraag stellen. Wanneer dat gebeurt, zal de Waarheid instorten. In plaats daarvan zal een lijk worden opgewekt, totaal verrot, zonder enig teken van leven. Een dode doctrine zal opgezet worden en aangekleed met alle valse attributen geassocieerd met mijn Zoon, maar zij zal geen vrucht dragen. Toch zal het lijken als een nieuwe bekering.

Ware bekering komt van de liefde van de mensen tot God, krachtig gemaakt door de Gave van de Heilige Geest en door hun eigen vrije wil. Die nieuwe doctrine zal de wereld worden opgedrongen, buiten jullie vrije wil om. Verwerp haar en jullie zullen gestraft worden door de vijanden van mijn Zoon.

Zij die mijn Zoon in de laatste dagen verraden zullen geen leven hebben. Zij die Hem niet verraden zullen voor altijd leven in de Heerlijkheid van God.

Jullie geliefde Moeder
Moeder of Verlossing