1067 Eens dat jullie Mij hebben, hebben jullie alles
Zondag 2 maart 2014, 20.14 u.

Mijn zeer geliefde dochter, er zijn momenten van strijd waarin mensen zich hulpeloos kunnen voelen. Er zijn momenten van tragedie waarin zij zich beangstigd voelen. En er zijn momenten dat de mens wanhoopt en alle hoop uit zijn leven verdwijnt. Er zijn momenten van ellende wanneer de mens zich afsnijdt van hen die hem beminnen wanneer hij het gevoel heeft dat het leven voor hem te moeilijk is om door te gaan. Ik zeg tot hen die zulke pijn ervaren, om beroep te doen op Mij en Mij, jullie Jezus, te vragen al jullie lijden weg te nemen. Offer Mij al jullie beproevingen, wanneer zij voor jullie te veel worden om dragen. Het is op dat moment, wanneer jullie je verschrikkelijke angst overgeven, dat Ik de wolk zal optillen die jullie ziel verduistert en jullie geest verwart.

Geef nooit toe aan lijden. Denk nooit dat alles hopeloos is, want eens jullie Mij hebben, hebben jullie alles. Ik Ben jullie steunpilaar in dit leven en Ik alleen kan jullie helpen. De mens moet altijd worstelen om te overleven, ongerechtigheid te bestrijden, deugdzaamheid in ere te houden en nooit bang te zijn om de Waarheid te verkondigen. Maar wanneer datgene wat jullie zien jullie grote pijn en lijden geeft, omwille van ongerechtigheden, dan kan Ik alleen jullie ondersteunen tijdens dergelijke beproevingen.

Niets van wat de wereld jullie kan bieden kan jullie echte troost geven in tijden van nood. Alleen Ik, Jezus Christus, kan jullie de vrede van geest schenken en sterkte en moed geven om haat, ongerechtigheid, vervolging en eenzaamheid te weerstaan. Ik moet jullie eerste keuze zijn in tijden van nood, wanneer jullie op Mij beroep moeten doen. Ik alleen zal jullie rust brengen, vrede en bevrijding van angst, want Ik Ben Liefde en wanneer liefde in jullie zielen woont kunnen jullie alles doen.

Jullie Jezus