1056 Wanneer Ik kom om te oordelen dan zal de wereld sidderen
Dinsdag 18 februari 2014, 18.09 u.

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer deze strijd om zielen toeneemt, zullen veel mensen in eerste instantie beginnen twijfelen aan Mijn Bestaan, voordat ze Mij volledig verwerpen.

Een nieuwe, valse vervanger zal van Mij worden gemaakt in de gedachten van de wereld. Mijn Naam zal uitdagend worden gebruikt, maar de woorden die zij aan Mij zullen toeschrijven zullen niet van Mij komen. Zij zullen verklaren dat God niet toestaat dat de zonden van de mens Zijn Oordeel verduisteren. Maar veeleer, dat Hij de zonde zal negeren, want ze is van weinig belang, omdat de mens zwak is en altijd zal zondigen, wat er ook gebeurt. Jezus, zal jullie verteld worden, vergeeft iedereen, omdat Zijn Barmhartigheid Zijn Oordeel vervangt. Dat zal een leugen zijn, maar veel mensen zullen het geloven en helemaal geen verplichting voelen om de zonde te vermijden of om vergeving te zoeken, want tegen dan zullen ze geloven dat de zonde niet echt bestaat. Precies deze zielen zijn diegenen die het gebed het meest nodig hebben. Laat niemand ooit Mijn Barmhartigheid met Mijn Oordeel verwarren, want zij zijn twee verschillende dingen.

Mijn Barmhartigheid zal alleen worden getoond aan al diegenen die berouw tonen voor hun zonden. Het zal niet worden getoond aan diegenen die hooghartig voor Mij staan, terwijl van hun kant geen poging gedaan is om Mijn Vergiffenis te zoeken. Wanneer Ik kom om te oordelen, zal de wereld sidderen. En wanneer Mijn Barmhartigheid uitgeput is, zal Mijn Gerechtigheid als een bijl vallen. Ik zal de goddelozen straffen, die niet meer te helpen zijn.

De mens mag nooit, nog geen minuut, Mijn Belofte negeren. Ik zal komen om al Gods kinderen te verzamelen, maar helaas zullen velen van hen nooit Mijn Paradijs binnengaan, omdat zij Mij, Mijn Bestaan en het bestaan van de zonde zullen ontkend hebben.

Jullie Jezus