1030 De rol van Mijn Moeder als Medeverlosseres zal eindelijk goed en wel begrepen worden
Vrijdag 24 januari 2014, 20.19 u.

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer Mijn Moeder een laatste maal verschijnt, op Mariale verschijningsplaatsen overal, dan moeten jullie weten dat de wereld zal veranderen en eindelijk naar Mij toe zal rennen. Het is door Mijn geliefde Moeder dat meer zielen naar  Mij gebracht worden. Haar rol is altijd geweest om Mij te dienen voor het welzijn van de mens. En nu zal Mijn Moeders rol, als Medeverlosseres, eindelijk goed en wel begrepen worden.

Ik zal elke ziel de gelegenheid geven om getuige te zijn van Mijn Krachtige Tussenkomst, zodat Ik ze kan bekeren. Door bekering kan Ik miljoenen redden. De Belofte van Verlossing werd door Mij gedaan en voltooid door Mijn dood aan het Kruis. Nu zal Ik de zielen verzamelen die Ik tot Mij zal trekken en door deze Missie (zal Ik) de Waarheid van Mijn Woord overal verspreiden.

Diegenen aan wie de Waarheid nooit werd gegeven zullen ze voor de allereerste keer voorgesteld krijgen. Diegenen aan wie de Waarheid werd gegeven, maar die ze vergeten zijn, zullen aan Mijn Belofte herinnerd worden. Diegenen die de Waarheid kennen, maar die ze veranderd hebben om ze aan eigen wensen aan te passen, zullen eraan herinnerd worden dat er maar n Waarheid kan zijn.

Ik breng de mensheid de Waarheid op een moment dat hun gedachten verward zijn, hun ziel verscheurd door twijfel maar Ik zal hun angsten verlichten. Alleen Ik, Jezus Christus, hun Verlosser heeft de Macht om z in te grijpen. Alleen Ik heb de Macht om hun vrede te brengen en hun de redding te bezorgen, die hun rechtmatig toebehoort.

Alle draden van deze Missie worden bijeengebracht om een patroon te vormen. Dan, wanneer de verschillende onderdelen met elkaar verbonden en op elkaar afgestemd zijn, zoals de stukjes van een puzzel, wanneer alle stukken beginnen samen te smelten, zal het uiteindelijke beeld duidelijk worden. Dan zullen jullie Mijn Tegenwoordigheid overal vinden zij is helemaal gekoppeld aan elke authentieke heilige missie die door Mijn Vader aan de wereld werd geschonken, totdat uiteindelijk de hele Waarheid voor iedereen duidelijk zal worden.

Mijn Vader beloofde dat Hij de Waarheid aan de wereld zou openbaren, door het Boek der Waarheid, zoals voorspeld aan de profeten Danil en Johannes de Evangelist. Mijn Vader brengt jullie de Waarheid in deze tijd nu, maar Hij doet het stukje voor stukje, beetje bij beetje, totdat het laatste deel het geheel afsluit. Alleen dan zal het Boek der Waarheid zinvol zijn. Alleen dan zullen de laatste obstakels worden overwonnen, wanneer de meerderheid van de mensheid zal zingen en zich zal verheugen in afwachting van Mijn Tweede Komst. Alleen wanneer Mijn Missie voltooid is zal de Grote Dag aan de wereld bekend gemaakt worden.

Ga in vrede en weet dat wanneer jullie al jullie vertrouwen in Mij plaatsen, dat Ik het laatste deel van Mijn Vaders Verbond kan voltooien en jullie kan meenemen in het Rijk van Zijn Almachtige Koninkrijk.

Jullie Jezus