976 - Op die dag zal Ik de Levenden verzamelen.
Dinsdag, 19 november 2013, 20:00 u.

Mijn zeer geliefde dochter, in veel Christelijke levens, ben Ik als een beschamend familielid geworden tot Wie men zich van tijd tot tijd moet richten, maar dat te allen tijde uit het zicht moet blijven. Dat is hoe veel van diegenen die als Christenen geboren werden en die van Mij afvallig geworden zijn, Mij nu bekijken. Ik Ben van weinig belang, en toch, als ze in de problemen zitten zullen zij Mij, onvrijwillig, aanroepen, want het is een tweede natuur voor hen.

Waarom, oh waarom, kunnen ze Mij niet aanvaarden? Wat heeft de mens van Mij afgescheiden? Waarom hebben Mijn gewijde dienaren gefaald om hen tot Mij te brengen? Mijn lijden is vandaag hetzelfde als tijdens Mijn Passie en nu zullen diegenen die Mij trouw zijn gebleven Mij binnenkort verlaten. Zij zullen dat doen omdat ze hun begrip van Wie Ik precies Ben en wat Mijn Verbond waarlijk betekent, opnieuw zullen gaan beoordelen – allemaal door de ketterijen die zullen komen.

Alle hulde aan Mij, Mijn Kerken, zal binnenkort worden gereduceerd tot een knikje in Mijn richting. Zij zullen niet langer knielen voor Mijn Tabernakels. Ze zullen voor Mij niet buigen of knielen, noch zullen zij voor Mijn Lichaam aan het Kruis bidden, want het zal niet Mijn Beeld zijn dat hun zal worden gevraagd te vereren. Ik zal worden gegeseld en belachelijk worden gemaakt. Mijn Woorden zullen worden omgezet in de meest eigenaardige woordenstroom en de Waarheid van Mijn dood aan het Kruis zal afgewezen worden.

Mijn Aanwezigheid is op dit moment nog steeds op Aarde. Jullie mogen Mij niet in de steek laten, want als jullie dat doen, zal Mijn Licht gedoofd worden en dan zullen jullie overspoeld worden met duisternis. Alleen degenen die loyaal blijven aan Mij kunnen Mijn Vlam behouden en wanneer het Licht van Mijn Kerk op Aarde gereduceerd wordt tot gewoon een flauw schijnsel – dan zal de laatste oproep uit de Hemel gehoord worden. Op die dag zal Ik de Levenden verzamelen. De rest zal worden overgelaten aan de vijanden van God aan wie zij hun trouw gaven. Zij zullen nadien geen vreugde meer ervaren.

Jullie Jezus