943 – Ik mag dan wel hun enige vriend zijn, hun enige redding, maar velen van hen zullen Mijn Waarschuwingen in de wind slaan
18 oktober 2013, 12.38 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn grootste verdriet is dat zij die Mij het meest liefhebben, in hun missen, zullen weigeren naar Mijn Stem te luisteren, nu Ik tot hen roep.

Ik mag dan wel hun enige vriend zijn, hun enige redding, maar velen van hen zullen Mijn Waarschuwingen in de wind slaan. Zelfs zij die Mijn stem horen zullen Mij negeren en Mijn Woorden als ketterij verwerpen. Zij zullen de tijden waarin zij leven niet herkennen en zullen de Waarheid enkel beseffen tijdens De Waarschuwing. Tegen dan, zullen velen mij vervloekt hebben en zichzelf zo ver van Mij verwijderd hebben dat Ik niet meer in staat zal zijn hun harten te bereiken of hun zielen te redden.

Onderschat de haat niet die de duivel voor Mij heeft. Hij verraadde Mijn Vader verschrikkelijk, maar Hij verafschuwde Mij. Dat wil zeggen dat hij Mijn kerk haat en het zal tussen Mijn Kerk op Aarde en de boze geesten gaan, die door Satan gezonden worden, dat de laatste strijd zal plaatsvinden. Die strijd is begonnen en heeft Mij reeds vele van Mijn geliefde zielen ontstolen, vele van wie gefaald hebben te zien hoezeer zij God beledigen.

Wanneer Mijn Tegenwoordigheid weldra zal gevoeld worden, onder hen die Mij liefhebben – ongeacht of zij dan wel of niet geloven in deze Boodschappen – zal Ik hun zielen overstromen met kennis door de Kracht van de Heilige Geest. Dat is Mijn Belofte aan de wereld. Ik zal jullie niet overlaten aan de macht van het kwaad, want Ik bemin jullie allen te veel. Jullie zijn als een Lid van Mijn Lichaam. Jullie zijn een deel van Mijn Lichaam. Jullie maken deel uit van Mij.

Of jullie Mij nu willen of niet, Ik zal jullie volgen tot op de Grote Dag en Ik zal strijden om jullie ziel te redden. Jullie mogen Mij je rug toekeren, maar Ik zal jullie niet verlaten, want Ik ben geduldig. Mijn volharding en Goddelijkheid gaan jullie kennis te boven. Jullie moeten Mij, jullie Jezus, nooit vergeten, want Ik Ben altijd met jullie, wachtend tot jullie naar Mij komen.

Jullie geliefde Redder

Verlosser van de Mensheid

Jezus Christus