919 - Bid dit speciale Kruistochtgebed om al jullie dierbaren toe te wijden zodat Ik hen met Mijn Kostbaar Bloed kan bedekken.
Woensdag 18 september 2013, 23.30 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Ik vraag jullie allen dit speciale kruistochtgebed te bidden om al jullie dierbaren toe te wijden zodat Ik hen met Mijn Kostbaar Bloed kan bedekken.

Kruistochtgebed (122) - Voor de toewijding aan het Kostbaar Bloed van Jezus Christus

Lieve Jezus, ik vraag U mij, mijn familie, mijn vrienden en natie toe te wijden aan de bescherming van Uw Kostbaar Bloed.

U stierf voor mij en Uw wonden zijn mijn wonden omdat ik dankbaar het lijden aanvaard dat ik zal ondergaan in de aanloop naar Uw Tweede Komst.

Ik lijd met U, lieve Jezus, terwijl U probeert om al Gods kinderen in Uw Hart te verzamelen, zodat wij Eeuwig Leven zouden hebben.

Bedek mij en allen die Uw bescherming nodig hebben, met Uw Kostbaar Bloed. Amen.

Het enige wat jullie te doen hebben is vertrouwen te stellen in Mij en Ik zal diegenen beschermen die een beroep doen op Mij voor de redding van hun eigen en andere zielen.

Ga en bereid jullie voor op de Dag van het Oordeel. Ik zegen jullie allen en Ik verleen jullie de sterkte om te volharden in jullie toewijding aan Mijn kruistochtgebeden.

Jullie Jezus