906 - Moeder van Verlossing – Er zal een nieuwe, bittere wereldoorlog verklaard worden
Donderdag 6 september 2013, 18.46 u.

Mijn geliefd kind, Ik moet, op de instructies van Mijn Zoon, Jezus Christus, verkondigen dat de oorlogen, die zich nu in het Midden-Oosten zullen ontvouwen, de grote strijd zullen inluiden, wanneer een nieuwe, bittere wereldoorlog verklaard zal worden.

Hoe breekt dit het Heilig Hart van Mijn arme lijdende Zoon. De haat, die de harten van deze leiders bezielt, toevertrouwd met de verantwoordelijkheid hun landen te besturen, door gewone mensen, zal uitbreiden. Zij zullen hun eigen naties verraden. Miljoenen zullen gedood worden en vele landen zullen erin betrokken worden. Jullie moeten weten dat de zielen van hen die zullen vermoord worden en die onschuldig zijn aan om het even welke misdaad door Mijn Zoon zullen gered worden.

De snelheid van deze oorlogen zal toenemen en nauwelijks  zullen de vier werelddelen betrokken worden of de Grote Oorlog zal aangekondigd worden. Helaas, nucleaire wapens zullen gebruikt worden en velen zullen lijden. Het zal een angstaanjagende oorlog zijn, maar hij zal niet lang duren.

Bid, bid, bid, voor al de onschuldige zielen en ga door met het bidden van Mijn allerheiligste Rozenkrans, drie keer per dag, om zo het lijden te verzachten, dat het resultaat zal zijn van Wereldoorlog III.

Dank je, Mijn kind, om Mijn oproep te beantwoorden. Weet dat er op dit moment groot verdriet heerst in de Hemel en het is met een zwaar hart dat Ik jullie dit moeilijke nieuws breng.

Jullie Moeder

Moeder van Verlossing