741 - De tijd voor de verdeeldheid komt spoedig en jullie moeten je voorbereiden
Donderdag 21 maart 2013, 20.00 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn Hart breekt omwille van het verdriet dat gevoeld wordt door zielen die in verwarring zijn door de vlucht van Mijn laatste paus, Mijn geliefde Benedictus.

Jullie, Mijn geliefde zielen, zijn zo verbijsterd en ietwat eenzaam. Ik voel jullie pijn en jullie moeten vurig bidden om Mijn hand van barmhartigheid, zodat Ik haar kan uitsteken om jullie verdrietige harten te troosten.

Dit zal een tijd van verraad zijn voor jou, Mijn dochter, wanneer velen van diegenen die deze heilige missie hebben bijgestaan, zullen weggaan. Jij moet de tijd die je doorbrengt in Eucharistische Aanbidding tot zeven dagen per week uitbreiden en alleen dan zul je in staat zijn om alleen en zonder vrees verder te gaan om de taken die Ik je zal geven te volbrengen, vele daarvan zullen uiterst moeilijk zijn.

Jullie allen moeten sterk blijven, in deze tijd. Jullie moeten niet luisteren naar de stemmen van veroordeling, die op jullie zenuwen zullen gaan werken en die in grote mate zullen aangroeien naar de Goede Week toe.

Elke belastering, elke leugen, elke hatelijke tegenwerping tegen Mijn heilige boodschappen voor de wereld, zal jullie kruis zijn om te dragen gedurende de volgende tien dagen. Geen moment zal jullie toegestaan worden, Mijn volgelingen, om te rusten, te bidden, of Mijn Allerheiligste Woord te overwegen.

Wees jullie ervan bewust dat jullie, zonder de bescherming van de heilige Rozenkrans die dagelijks moet gebeden worden, jezelf openstellen voor twijfels die niet van Mij komen.

De tijd van de verdeeldheid komt spoedig en jullie moeten je voorbereiden. Ik wil jullie een bijzondere genade schenken om jullie te helpen weerstand te bieden aan de vervolging en aan de druk die op jullie zal gezet worden om jullie aan te zetten jullie verder van Mijn boodschappen te onthouden. Het zal groot geloof en vertrouwen vergen en stalen zenuwen om jullie aandacht gevestigd te houden op Mijn Heilig Woord en daarom moeten jullie dit kruistochtgebed vanaf nu eens per dag bidden.

Kruistochtgebed (102) - Om het vertrouwen en het geloof in Gods boodschappen voor de wereld te versterken

Liefste Jezus, wanneer ik neerslachtig ben, monter mij op.

Wanneer ik twijfel, verlicht mij.

Wanneer ik verdriet heb, toon mij Uw Liefde.

Wanneer ik kritiek uit, help mij te blijven zwijgen.

Wanneer ik een ander openlijk beoordeel, verzegel mijn lippen.

Wanneer ik lasterlijk spreek in Uw Naam, verlos mij en breng mij terug onder Uw bescherming.

Wanneer het mij aan moed ontbreekt, geef mij het zwaard dat ik nodig heb om te strijden en de zielen te redden die U verlangt.

Wanneer ik Uw Liefde weersta, help mij mijzelf over te geven en mij volledig in Uw Liefdevolle zorg te laten opnemen.

Wanneer ik afdwaal, help mij het pad van waarheid te vinden.

Wanneer ik Uw Woord in vraag stel, geef mij de antwoorden die ik zoek.

Help mij geduldig te zijn, liefdevol en vriendelijk, zelfs tegen hen die U vervloeken.

Help mij hen die mij beledigen te vergeven en geef mij de genade die ik nodig heb om U te volgen naar de uiteinden der aarde. Amen.”

Ga, Mijn dierbare volgelingen, en onthoud dat jullie plicht geldt tegenover Mij, jullie Kerk en Mijn Leer. Neem het zwaard van redding en vecht daarmee samen met Mij om elke afzonderlijke ziel in Mijn Koninkrijk op te nemen, inbegrepen diegenen die tegen Mij zondigen.

Jullie Jezus