662 - Je zal het mikpunt zijn van veel haat
Maandag 31 december 2012, 19.25 u.

Mijn zeer geliefde dochter, de last op jou, de boodschapper, gezonden om de weg te bereiden voor Mijn Tweede Komst, zal zwaarder worden.

Je zult het mikpunt zijn van veel haat, en velen, ook priesters van binnen Mijn Kerk, zullen  trachten jou te vernietigen.

Hetzelfde zal waar zijn voor al diegenen die Mijn boodschappen verspreiden. Als de dragers van de waarheid, zullen ook zij verbaal aangevallen worden.

Dit is de tijd die jullie voor jezelf moeten houden en eenvoudig voortdoen met wat nodig is om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot deze boodschappen.

Terwijl Mijn heilig woord vele delen van de wereld begint te bereiken, zal de woede er   tegen toenemen. Wanneer de boodschappen uiteengerukt zullen worden en, in sommige gevallen, als ketters bestempeld, moeten jullie blijven doorgaan. Blijf samen en luister niet naar de giftige tirades die jullie naar het hoofd zullen geslingerd krijgen.

Blijf sterk en moedig. Blijf aan Mijn zijde terwijl wij deze weg naar de Calvarieberg gaan. Want vergis jullie niet, deze moeilijke missie werd voorzegd en zal voor velen onder jullie zeer lastig zijn.

Ik zegen jullie allen, terwijl Ik jullie waarschuw dat jullie je geen zorgen moeten maken wanneer de aanvallen heviger worden. Dat komt omdat dit Mijn heilig woord is, daarom zal er veel haat getoond worden. Dat is de prijs die betaald moet worden voor de redding van de zielen, met inbegrip van diegenen die jullie het meest kwellen.

Jullie Jezus