661 – Door de kracht van het occulte zal hij zogezegd genezingen tot stand brengen van mensen die terminaal ziek zijn
Zondag 30 december 2012, 17.50 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Ik wil je vertellen dat de veranderingen die de wereld zullen voorbereiden op Mijn Tweede Komst, op het punt staan in de wereld te worden waargenomen.

De oorlogen in het Midden-Oosten zullen versnellen en zich uitbreiden. Zij zullen zowel het Westen als het Oosten meeslepen. De beroering zal gestopt worden door de man van vrede, het beest, de Antichrist. Velen zullen na een tijdje geloven dat hij God is, de Messias, omdat hij over zoveel macht schijnt te beschikken. Zijn krachten zijn hem verleend door de vader van alle kwaad, Satan.

Door de kracht van het occulte zal hij zogezegd genezingen tot stand brengen van mensen die terminaal ziek zijn. Zij zullen tijdelijk van hun ziekte genezen zijn en de mensen zullen geloven dat zijn krachten van de Hemel komen. Dat hij Mij is, Jezus Christus. Zij zullen geloven dat hij komt om de wereld voor te bereiden op het Nieuw Tijdperk en dat de Tweede Komst zich voor hun ogen afspeelt.

Hij zal nog andere mirakels verrichten, maar die zullen slechts een illusie zijn. Sommigen van Mijn gewijde dienaars zullen voor hem neervallen en hem aanbidden. Politieke leiders zullen hem openlijk prijzen. Hij zal beschouwd worden als de goede en nederige Messias en hij zal trachten al Mijn eigenschappen te imiteren. Jammer genoeg zal hij velen ontgoochelen.

Ik smeek jullie, Mijn leerlingen, de mensen te waarschuwen dat Ik, Jezus Christus, niet in het vlees zal komen. Dat kan niet. Ik ben al als mens naar de aarde gekomen en dat kan geen tweede keer gebeuren. Wanneer Ik terugkom dan zal dat zijn op de wijze waarop Ik ben heengegaan, de boosaardige mensen zullen dan verbannen worden en Mijn Nieuw Paradijs zal de aarde vervangen.

Kom niet bedrogen uit. Wees waakzaam. Ik zal jullie blijven waarschuwen voor de Antichrist en de leugens die hij de wereld zal aanbieden. Op die wijze kunnen jullie Mij helpen om die arme zielen te redden die hem slaafs zullen volgen naar de afgrond van de hel.

Jullie Jezus