660 – Vrees Mij nooit want Ik kom in vrede
Zaterdag 29 december 2012, 149.36 u.

Mijn zeer geliefde dochter, opnieuw zeg Ik tot jullie allen, Mijn dierbare leerlingen, niet bevreesd te zijn. Terwijl de komende gebeurtenissen verontrustend zullen zijn voor jullie om er getuigen van te zijn, onthoud Mijn heilige woorden die jullie nu gegeven worden.

Mijn Liefde voor de mensheid is zo groot dat Ik, op het moment dat de zondaar waarachtig berouw betoont, gemakkelijk elke zonde vergeef hoe beledigend die ook is. Wees nooit bevreesd voor Mij indien jullie echt van Mij houden want Ik bescherm jullie op elk ogenblik.

Ja, jullie zullen in Mijn Naam te lijden krijgen wanneer jullie Mij navolgen. Maar dat is iets dat jullie moeten aanvaarden. Het is slechts een kleine prijs om te betalen in ruil voor de gelukzaligheid die jullie wacht.

Zij echter die voor Mij uit lopen in het verkeerde geloof dat zij de Tegenwoordigheid van God in hun leven niet nodig hebben, moeten wel bevreesd zijn. Deze zondaars, die nooit berouw zullen tonen omdat zij geloven dat zij de controle hebben over hun eigen bestemming, zullen in de afgrond vallen. De valstrik die de duivel voor hen heeft uitgezet, kan vergeleken worden met een tikkende klok. Voor elke minuut die zij voortgaan met Mij te verloochenen, verkort hun tijd. De tijd om zichzelf in Mijn ogen te verlossen is kort.

Weet dat de twee legers voor de strijd om de zielen thans zijn aangetreden om zich voor te bereiden op de oorlog . De tijd beweegt voort dus alstublieft wees op elk moment voorbereid.

Vrees Mij nooit, want Ik kom in vrede. Wees echter wel bevreesd voor het Beest dat ogenschijnlijk in vrede zal komen, maar dat komt om jullie te vernietigen. Hij, de duivel en zijn aanhangers op aarde, zijn degenen die jullie moeten vrezen. Niet Mij.

Jullie Jezus