657 - Er zal een grote zondvloed plaatsvinden. Jullie zullen ook getuige zijn van minder grote overstromingen in andere landen.
Dinsdag 25 december2012, 19.20 u.

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn plan van redding voor de wereld, begon in Mijn tijd, op 22 december 2012. Deze tijd in de wereld behoort Mij toe aangezien Ik al Gods kinderen verzamel, als één geheel, terwijl de grote strijd begint.

Deze periode van grote ellende zal enige tijd duren. De oorlogen zullen verhevigen tot de grote oorlog verklaard wordt en de wereld zal veranderen.

Alle naties zullen getuigen zijn van de veranderingen. Jullie moeten hierop voorbereid zijn en het aanvaarden, want al deze dingen moeten geschieden voor Mijn Tweede Komst.

Er zal een grote vloed plaatshebben. Jullie zullen ook getuige zijn van minder grote overstromingen over andere landen.

Wereldwijd zal zich het klimaat beginnen te veranderen en jullie weer zal anders zijn, op een manier die voor jullie vreemd zal lijken.

Dit is de tijd voor allen die hun ogen geopend hebben voor de waarheid, om de weg voor Mij te effenen zodat Ik allen in Mijn heilige armen kan verwelkomen.

Vrees niet, want Mijn Liefde zal veel afzwakken en jullie gebeden kunnen en zullen vele van deze gebeurtenissen verzachten evenals de wreedheden die door het Beest gepland worden.

Jullie Jezus