619 - Overal op aarde zal er duidelijke beroering zijn en alleen een blinde zal de veranderingen niet kunnen zien
Maandag 19 november 2012, 9.00 u.

Mijn zeer geliefde dochter, er is slechts ťťn weg naar het Eeuwig Leven en dat is door Mij, Jezus Christus. Er zijn echter vele wegen die naar Mij leiden.

Velen die Mijn waarheid volgen zullen het gemakkelijker vinden dan diegenen die de waarheid kennen maar God geen eer bewijzen.

Mijn volgelingen, jullie moeten begrijpen dat diegenen onder jullie die de waarheid kennen, maar hun gemak nemen en toelaten dat het woord van God als een leugen beschouwd wordt, dat jullie een verantwoordelijkheid hebben tegenover Mij, jullie Jezus.

Aanvaard nooit wetten die Satan vereren. In jullie harten zullen jullie weten welke wetten Ik bedoel wanneer zij jullie worden voorgesteld, want dan zullen zij jullie doen walgen net zoals ze Mij doen walgen.

Laat het bekend zijn dat de strijd tegen het woord van God begonnen is. De manier waarop dat zal gebeuren zal voor jullie duidelijk worden.

Vele veranderingen in Mijn Kerken op aarde, vele beproevingen onder Mijn gewijde dienaars, ruzies tussen naties en het conflict in IsraŽl zullen allemaal tegelijk in intensiteit toenemen.

Overal op aarde zal er duidelijke beroering zijn en alleen een blinde zal de veranderingen niet kunnen zien. Ieder van jullie zal op een of andere manier getroffen worden, maar weet dit: Ik heb beloofd dat Ik met jullie zal zijn, jullie zal leiden bij elke verandering, jullie pijn zal verzachten bij elke steen waar jullie tegenaan stoten in jullie zoektocht naar vrede, liefde en harmonie.

Blijf bij Mij. Wees dicht bij Mijn Heilig Hart en sta Mij toe jullie te blijven sterken.

Loop doorheen deze jungle van pijn en verwarring, met geloof in jullie hart en vertrouwen op Mij, jullie Jezus, en jullie zullen overleven.

Laat nooit toe dat jullie geweten of jullie inzet voor de waarheid van God door iemand beÔnvloed wordt, hoe overtuigend zij ook klinkt, ongeacht hoeveel zogenaamde verdraagzame wetten zij jullie opdringen opdat jullie ze zouden aanvaarden. 

In jullie hart zullen jullie het verschil kennen tussen waarheid en verzinsel.

Jullie Jezus