586 - Het is een moeilijke en eenzame tijd voor de talrijke zieners en profeten omdat elk van hen alleen werkt.
Dinsdag 16 oktober 2012, 16.20 u.

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer Ik meedeel dat Ik Mijn profeten in de wereld gezonden heb,  dan wil dat zeggen dat aan elk van hen een specifieke taak gegeven werd. Geen twee missies overlappen elkaar.

Jij, Mijn dochter, zoals Ik je gezegd heb, bent de laatste profeet. Om het even wie zich nu aanbiedt en beweert Mijn woord te verkondigen, sinds jij jouw boodschappen ontvangen hebt, heeft die autoriteit niet van Mij ontvangen.

Veel arme zielen hebben besloten om aandacht te zoeken en in sommige gevallen trachten zij afbreuk te doen aan deze heilige boodschappen die aan de wereld gegeven zijn om te helpen Mijn zielen te redden.

Ik kom Gods kinderen dringend verzoeken om te luisteren naar wat Ik te zeggen heb, maar Ik kan hen niet dwingen naar Mij te luisteren.

Ik kan Gods kinderen nooit bevelen iets te doen, want dat is niet mogelijk aangezien zij de gave van de vrije wil ontvangen hebben.

Al wat Ik vraag is dat jullie je harten openen en Mijn Liefde toestaan jullie zielen te vullen. Ik wil dat jullie allen weten dat Ik jullie bemin, ook diegenen die slechte daden stellen. Als zodanig is jullie redding Mijn prioriteit. Hoe dan ook, de profetieŽn die in het Boek van de Openbaring voorzegd werden, zijn begonnen.

Zij die luisteren naar Mijn richtlijnen en Mijn oproep beantwoorden kunnen vele zielen redden.

Mijn wens is dat elkeen van jullie tot Mij komt en deelt in het Koninkrijk van het Nieuw Paradijs.

Ik veroordeel verharde zondaars niet, noch vraag Ik jullie hen te veroordelen want dat recht hebben jullie niet. Indien en wanneer jullie een ander veroordelen, spreken jullie niet in de Naam van God. Indien jullie anderen aanzetten om andere mensen te beoordelen door die te beschuldigen, dan verwerpen jullie Mij, jullie Jezus.

Ik vraag jullie allen in deze tijd slechts naar ťťn stem te luisteren. Mijn stem is de enige  waarop jullie je moeten concentreren indien jullie jezelf, jullie families, vrienden en buren verlangen te redden. Alle gebeden worden nu gevraagd om jullie en jullie geliefden voor te bereiden op Mijn belijdenis, de Waarschuwing.

De tijd is nu nabij.

Jullie Jezus