583 - Dan zal wereldwijd de introductie komen van een vaccin dat jullie zal doden indien jullie het aanvaarden
Zaterdag 13 oktober 2012, 16.10 u.

Mijn zeer geliefde dochter, de profetieŽn die te Fatima gedaan werden beginnen zich nu in de wereld te manifesteren.

De een-wereldregeringen, ontworpen in die naties die onvermoeibaar samenwerken, hebben hun werk bijna voltooid en het zal weldra aan de wereld voorgesteld worden.  

In haar kielzog zal de nieuwe een-wereldreligie zitten, een gruwel in Mijn Vaders ogen.

Mijn Kerk werd besmet door vijanden binnenin die wolven zijn in schaapskleren. Zij misleiden allen met wie zij in contact komen.

Dan zal wereldwijd de introductie komen van een vaccin dat jullie zal doden indien jullie het aanvaarden.

Dit is een tijd waarin alleen het gebed, veel gebed, de impact kan verzachten van deze verschrikkelijke kwaadaardigheid die ontworpen is door een elitegroep van mensen in machtsposities.

Zij zijn werkzaam in elk onderdeel van jullie regeringen en zij die elke dag zij aan zij met hen samenwerken weten wat zij doen.

Ze zijn zo geslepen dat zij elke slechte daad zullen voorstellen als een grootse zaak, een grote dienst aan de mensheid. Zij zullen al doen wat mogelijk is om alles wat met God te maken heeft te ontwijden.

Zij zullen het heidendom verspreiden en promoten. Gods kinderen die hun wetten en hun onderrichtingen aannemen zullen besmet worden door hun boosaardige wegen.

Jullie moeten bidden om bescherming, maar bovenal moeten jullie bidden voor deze zielen. Want Mijn Vader heeft de intentie hen te straffen. Hij zal ieder van hen afzonderlijk selecteren en hen vernietigen. Zonder jullie gebeden zullen zij verloren zijn en in de vuurpoel geworpen worden.

Jullie Jezus