519 - Weet jij niet dat je niets bent zonder Mij? Een hol vat dat door niets kan verzadigd worden.
Vrijdag 10 augustus 2012, 12:45 u.

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer je het gebed tot Mij, je goddelijke Jezus, achterwege laat, dan wordt je zwak en van Mij verwijderd.

Je mag het bidden nooit nalaten noch de tijd uitstellen die je nodig hebt om je dagelijks aan Mij toe te wijden.

Wanneer je dat wel doet, dan legt de duivel beslag op je en vult jouw gedachten met wereldse zaken zonder inhoud.

Dan zal je een leegte voelen en in je ziel zal een strijd ontstaan.

Weet jij niet dat jij niets bent zonder Mij? Een hol vat dat door niets kan verzadigd worden, hoe machtig de aantrekkingskracht van materiële wonderen ook lijkt.

Wanneer Ik een ziel verhef, verstrengelt zij zich met Mijn Heilig Hart.

Maar om stevig in Mij te blijven moet de ziel met Mij communiceren en voortdurend haar liefde verklaren en dankbetuigingen aanbieden. Anders kan zij gescheiden worden net zoals een baby van zijn moeder wanneer na de geboorte de navelstreng wordt doorgeknipt. 

Sla geen minuut je ogen van Mij af want de duivel slaat dan toe.

Dan, op het meest onverwachte moment, valt hij aan en kaapt je weg.

Hij gebruikt de zintuigen om te verleiden en andere zielen om zijn slachtoffers te kwellen. Hij heeft het vooral gemunt op Mijn soldaten en zij lijden het meest.

Mijn dochter, terwijl je bezig bent met Mijn werk, heb jij je blik van Mij afgewend en dat deed je lijden. Je voelde je verloren en verward. Je opwinding nam toe bij elke onderbreking die de duivel veroorzaakte en die bedoeld was om je te laat te doen komen voor de afgesproken tijd met Mij, jouw Jezus. 

Als dat gebeurt moet je gaan biechten, Mijn Lichaam ontvangen en tijd doorbrengen in gebed.

Je mag nooit Mijn geliefde Moeders heilige Rozenkrans vergeten te bidden want deze legt een ring van bescherming tegen Satan om je heen.

Ga nu. Kom vandaag naar Mij om te bidden.  En spreek nadien tot Mij tijdens de dag zoals tegen een vriend en deel al je zorgen met Mij. Bied ze Mij vervolgens aan en laat al je bekommernissen bij Mij achter.

Jouw Jezus