495 - Jonge zielen zijn Mij zo dierbaar en Ik ween omdat de Waarheid aan velen van  hen nooit werd onderwezen.
Dinsdag 17 juli 2012, 16.00 u.

Mijn zeer geliefde dochter, jouw zending moet al Gods kinderen insluiten. Ik verlang in het bijzonder naar de zielen van de jongeren en van hen die toestaan dat menselijke intelligentie hun oren afsluit voor de Waarheid van Mijn Bestaan.

Jonge zielen zijn Mij dierbaar en Ik ween omdat de Waarheid aan velen onder hen nooit werd onderwezen.

Zij werden door hun ouders, waarvan velen niet in God geloven, in een afgrond van duisternis geleid.

Het licht dat zij zoeken is dat wat hun gebracht wordt door het valse licht met al zijn glitters.

Zij worden verleid door muziek, kleding en entertainment, alle erop gericht de zinnen te stimuleren.

Zij kennen Mij niet. Velen hebben nog nooit van Mij gehoord noch van de hoop die Ik vertegenwoordig in hun zoektocht naar toekomstig geluk.

Lucifer, de gevallen engel in Mijn Vaders hogere Serafijnse Hiërarchie was een getalenteerd musicus.

Als Satan in de wereld vandaag, bekoort hij Mijn jonge onbedorven zielen door muziek.

Muziek is zijn wapen van destructie en hij gebruikt elke genre om kleine onschuldige zielen in zijn web van bedrog te trekken.

Muziek is een grote Gave van God. Zij wordt ook gebruikt om de boosaardige band met het kwaad te maskeren door songteksten die het beest vereren. Zeer weinig jonge zielen begrijpen de macht van muziek wanneer zij op de verkeerde manier gebruikt wordt.

Alstublieft, Ik smeek jullie dringend om Mij te helpen hun kleine zielen te redden.

Breng ze naar Mij. Dwing hen nooit. In plaats daarvan wijd jonge kinderen aan Mij toe door dit gebed.

Kruistochtgebed (67): Behoed Mijn kinderen voor de Koning van de Leugens

Alstublieft lieve Jezus, Ik vraag U mijn (onze) kinderen te behoeden voor de Koning van de leugens.

Ik wijd deze kinderen (noem hun namen) aan Uw Heilig Hart toe en vraag dat U hun zielen, dankzij de beschutting van Uw kostbaar Bloed, wil verlichten en hen veilig in Uw tedere armen nemen, zodat zij beschermd kunnen worden voor alle kwaad.

Ik vraag U om hun harten te openen en hun zielen te overstromen met Uw Heilige Geest tijdens de Gewetensverlichting opdat zij mogen gereinigd zijn van elke ongerechtigheid. Amen.

Gebed bestemd voor atheïsten tijdens De Waarschuwing

Diegenen onder jullie die atheïst zijn, luister naar Mijn belofte. Ik bemin jullie allen en nooit zal Ik Mijn strijd opgeven om jullie te redden uit de klauwen van de bedrieger, Satan, die jullie blind maakt voor de Waarheid.  

Wanneer de tijd gekomen is, en wanneer jullie tijdens De Waarschuwing jullie zonden voor jullie ogen zullen zien, zeg dan alstublieft deze woorden.

Jezus, toon mij de Waarheid en red mij van het kwaad.

Ik heb oprecht spijt over mijn zonden en ik vraag U          om mij nu vast te nemen en mij het licht van Uw barmhartigheid te tonen. Amen

Jullie zullen nooit meer verward zijn indien jullie dat gebed zeggen. Een zware last zal van jullie hart worden weggenomen en jullie zullen waarlijk in vrede zijn.

Onthoud deze woorden voor wanneer de dag komt.

Ik zal jullie niet in de steek laten. Ik zal jullie vasthouden en jullie zullen Mijn liefde door jullie lichaam voelen stromen en dan zullen jullie het bewijs krijgen waar jullie zolang naar verlangd hebben.

Jullie Jezus