390 - Alleen door het gebed van bemiddeling kunnen de zielen in duisternis gered worden
Dinsdag 3 april 2012, 20.00 u.

Mijn zeer geliefde dochter, er is een periode tussen nu en de Waarschuwing die Ik wil dat Mijn volgelingen begrijpen.

Jullie intense gebeden zijn nodig om zielen te redden die zichzelf niet meer kunnen helpen.

Vele van deze zielen zullen de Waarschuwing niet overleven, daarom is het belangrijk dat zij, en alle anderen die in staat van doodzonde verkeren, gered worden door goddelijke tussenkomst.

Jullie gebeden, waarin jullie smeken voor de redding van hun zielen, is nu nodig. Dat moet jullie prioriteit zijn nu, tijdens de Goede Week, want wanneer jullie Mijn geliefde Vader vragen, in Mijn Heilige Naam, om zulke zondaars te redden, zullen jullie gebeden verhoord worden.

Kruistochtgebed 43 - “Red zielen tijdens de Waarschuwing”

O God, Almachtige Vader,

in naam van Uw geliefde Zoon Jezus Christus en in herinnering aan Zijn dood op het kruis om ons van onze zonden te verlossen, bid ik U om zielen te redden die zichzelf niet kunnen redden en die misschien in doodzonde sterven tijdens de Waarschuwing.

Als vergoeding voor het lijden van Uw geliefde Zoon smeek ik U diegenen te vergeven  die niet in staat zijn om vergeving te zoeken, omdat zij niet lang genoeg zullen leven om te vragen aan Jezus, Uw Zoon, om de Barmhartigheid hen van zonden te bevrijden. Amen.

Bid voor alle zondaars. Mijn grootste wens is heel de mensheid te redden. Alleen door de gebeden van bemiddeling kunnen deze zielen in duisternis gered worden.

Jullie geliefde Jezus Christus