371 - De Maagd Maria: Bid de Rozenkrans over alle naties tussen9 nu en Paaszondag
Vrijdag 9 maart 2012, 19.15 u.

Mijn lief kind, hoe ween Ik als Ik zie hoe de haat toeneemt, niet alleen tegen jou maar tegen het Heilig Woord van Mijn geliefde Zoon, Jezus Christus.

Nu weet jij hoezeer Hij in de Hof van Gethsemani geleden heeft en hoe Hij nog steeds lijdt daar elke poging die Hij onderneemt om zielen te redden door de duivel gedwarsboomd wordt.

Nu overal oorlogen worden gepland is het belangrijk om elke dag voor Pasen Mijn heilige Rozenkrans te bidden.

Kinderen, als jullie elke dag van de week Mijn heilige Rozenkrans zouden kunnen bidden en elke vrijdag, vanaf nu tot Pasen, de vier rozenhoedjes (de 20 mysteries) na elkaar, dan kan en zal er veel verwoesting in de wereld verzacht worden.

Mijn Zoon is zo gelukkig met diegenen die Zijn Heilig Woord aanvaarden met liefde en zuiverheid van hart.

Grote genaden worden uitgestort over deze reine zielen die volledig op Hem vertrouwen zonder enige twijfel in hun harten.

Jullie, Mijn kinderen, zijn de rest, het kleine zaadje van gelovigen die het leger zullen helpen aangroeien dat nu vereist is om de zonde in de wereld te verwijderen.

Jullie gebeden, en vooral Mijn allerheiligste Rozenkrans, zijn de noodzakelijke wapens om de duivel te vernietigen en al diegenen die hij overal ter wereld teistert.

Ga nu, Mijn kinderen en organiseer wereldwijde gebeden zodat Mijn Rozenkrans over alle naties gebeden wordt tussen nu en Paaszondag.

Ga in vrede, Mijn kind. De genaden die jij nu ontvangt zullen je helpen om te gaan met de dagelijkse aanvallen van Satan wiens woede tegen dit werk toeneemt.

Jullie hemelse Moeder

Moeder van Redding