345. Satans laatste dagen: Zoals bij een wesp die sterft, zal de angel het pijnlijkste zijn
Maandag, 13 februari 2012, 15.30 u.

Mijn dochter, denk eraan dat de mens alleen maar om zich heen hoeft te kijken om te weten dat er grote veranderingen in de wereld zijn gekomen. Gewone dagelijkse gebeurtenissen lijken niet langer dezelfde. De genoegens die jullie genieten van materiŽle winst, kinderen,  hebben hun glans verloren. Zij trekken niet langer aan. Zij zijn vermengd met een masker van zinloosheid. Hoe komt dat?

Weten jullie niet dat het de gesel is van de antichrist en zijn aanwezigheid op aarde die deze schaduwen veroorzaakt?

Hij, het gebroed van Satan, besmet elke laag van jullie maatschappij inclusief politici, het leger, financiŽle instellingen, humanitaire organisaties en zelfs jullie kerken.

Geen enkele sector is gespaard gebleven met de bedoeling de mensheid in zijn laatste dagen op aarde te kwellen.

Vergeet niet dat Ik, jullie Jezus, aan jullie, Mijn volgelingen, de kracht van de Heilige Geest gegeven heb om deze duivelse daders machteloos te maken.

Hoe meer jullie ten strijde trekken door de kracht van jullie geloof hoe zwakker de greep van de antichrist zal zijn.

Gebed, en vooral de Kruistochtgebeden die aan jou, Mijn boodschapster, gegeven werden, zullen dit kwaad helpen uitdrijven.

Alle kwaad kan door gebed vernietigd worden. Zo eenvoudig is dat. 

De dagen van de overleving van satan en zijn leger zijn geteld. Hoe dan ook, zoals een wesp die stervende is, zal de angel het  pijnlijkste zijn.

Wees geduldig en standvastig gedurende deze beproevingen en jullie, Mijn leger, zullen met hoop en vertrouwen in eenheid opmarcheren naar de poorten van Mijn Nieuwe Paradijs op aarde.

Jullie redder, Jezus Christus