303. Ik zal Mij binnen zeer korte tijd bekend maken
Woensdag 4 januari  2012, 18.15 u.

Mijn dochter, Ik zal Mij binnen zeer korte tijd bekend maken.

De voorbereidingen zijn klaar, maar Ik heb meer gebed nodig voor diegenen die een ellendige dood zullen sterven in staat van doodzonde tijdens de Waarschuwing. Ik verzoek Mijn volgelingen dringend om te bidden,  te bidden, te bidden, voor hun arme zielen.

Ik bemin jullie, Mijn geliefde volgelingen. Hoe verblijd Ik Mij in de liefde en de zuiverheid van hart die Ik onder jullie waarneem. Jullie schenken Mij zoveel troost en verlichten Mijn lijden. Jullie toewijding is als een balsem op Mijn etterende wonden.

In de wereld, waarin Ik door zo velen weggestuurd en verworpen wordt, is het jullie trouw, Mijn geliefde volgelingen, die Mij grote vreugde schenkt. 

Mijn lijden wordt gedicteerd door de graad van goddeloosheid in de wereld. Deze wereld die ambitie, eigen glorie en valse idolen vereert.

Mijn naam wordt niet als belangrijk beschouwd. Mijn stem wordt boven het kabaal van de zelfbezetenheid niet gehoord.

Hoe luid schreeuwen en pochen zij om hun wereldse winsten. Maar het is het gefluister van Mijn geliefde volgelingen dat Mij toestaat te spreken zodat Mijn stem gehoord wordt.

Jullie, Mijn volgelingen, zijn nu met Mij verenigd op een wijze die jullie zal verbazen.

Ga, Mijn dochter, en zeg Mijn geliefde volgelingen dat Ik hen bemin en dat Mijn genaden hen sterk genoeg zullen maken om Mijn heilig woord te verkondigen aan een wereld die het nodig heeft  de waarheid te horen zodat zielen kunnen gered worden.

Jullie geliefde Jezus