292. Houd het belang van de familie in ere
Zondag 25 december 2011, 18.00 u.

Mijn dochter, vandaag wordt Mijn geboorte gevierd. Het is ook een bijzondere dag voor de families. Onthoud dat ook de Heilige Familie op deze dag geboren werd. Die Heilige Familie heeft een betekenis vandaag voor mensen in de hele wereld. Net zoals alle zielen op aarde deel uitmaken van de familie van Mijn Eeuwige Vader, zo zouden mensen overal het belang van de familie moeten in ere houden.

Het is enkel door de familie dat echte liefde geboren wordt. Omdat vele families in de wereld getroffen worden door verdeeldheid, boosheid en scheiding, is het goed het volgende te begrijpen.

Indien er geen families op aarde zouden zijn, kon er geen leven zijn. De familie vertegenwoordigt alles wat Mijn Eeuwige Vader verlangde voor zijn kinderen op aarde. Families, wanneer zij samenzijn, scheppen een intieme liefde die alleen in de Hemelen gekend is. Schaad de familie en je zal de zuivere liefde schaden van elke ziel die deel uitmaakt van die familie.

Satan houdt ervan verdeeldheid te zaaien in de families. Waarom?

Omdat hij weet dat de kern van de liefde, essentieel voor de geestelijke groei van de mensheid, zal sterven wanneer de familie uit elkaar valt.

Alstublieft, kinderen, bid voor de gezinnen dat zij samenblijven. Bid opdat families samen zouden bidden. Bid om Satan te verhinderen binnen te dringen in jullie familiale woning.

Vergeet nooit dat jullie allen deel uitmalen van de familie van Mijn Vader en jullie moeten  die eenheid op aarde nastreven op elk mogelijk moment. Dat is niet altijd het geval, Ik weet het, maar streef altijd naar eenheid binnen de familie om de liefde voor elkaar te bewaren.

Indien jullie geen familie op aarde hebben, onthoud dan dat jullie deel uitmaken van de familie die Mijn Vader schiep. Beijver jullie om Mijn Vaders familie te vervoegen in het Nieuwe Tijdperk van Vrede.

Bid voor de genaden die nodig zijn om jullie rechtmatige huis te bekomen in dit Nieuwe Paradijs waarin jullie zullen worden uitgenodigd bij Mijn Tweede Komst.

Jullie geliefde Jezus

Redder van de Mensheid