288. Zondaars die zich tot Mij keren worden onmiddellijk begunstigd
Dinsdag 20 december 2011, 20.30 u.

Mijn liefste dochter, waarom voelen Mijn kinderen zich juist nu zo verlaten in de wereld? Waarom wanhopen zij van verdriet en eenzaamheid wanneer het enige wat zij moeten doen is op Mij, hun Jezus, beroep te doen om hun troost te geven?

Ieder van hen moet zich tot Mij keren en Mij om hulp vragen. Ik zal ieder en elk gebed  beantwoorden. Geen enkel verzoek zal genegeerd worden en hun gebeden zullen verhoord worden volgens Mijn Heilige Wil. Zo velen vergeten dat wanneer zij zich tot Mij wenden Ik voortdurend aan hun zijde sta. Elke ziel op aarde is kostbaar voor Mij.

Indien zij maar zouden beseffen dat het Mij grote vreugde verschaft wanneer zij zich tot Mij wenden om hulp. Het geeft Mij nog meer vreugde en geluk wanneer zondaars Mij vragen om hen te vergeven en zij spijt betonen voor hun zonden.

Dat zijn de zielen die onmiddellijk begunstigd worden. Zeg hen dat zij nooit bang moeten zijn om zich tot Mij te keren, want Ik ben altijd barmhartig. De opluchting die zij nadien zullen voelen is een genade die Ik verleen aan hen met warme en oprechte harten.

Dit is de tijd van het jaar waarop Mijn barmhartigheid het meest over de hele wereld wordt uitgestort. Keer dus nu tot Mij om de sterkte en de genaden te bekomen die nodig zijn om de beproevingen in de wereld te verdragen.

Jullie Jezus

Verlosser en Redder van de Mensheid