283. Mijn kinderen werden uitgekleed in dit jaar van de zuivering
Donderdag 15 december 2011 20.55u

Mijn liefste dochter, het jaar van de zuivering is bijna afgelopen met als resultaat dat nu overal Mijn kinderen voorbereid zijn op de Waarschuwing.

Veel van Mijn kinderen hebben vreselijk geleden in 2011. Oorlogen, geweld, moord en haat, allemaal door het leger van Satan bekokstoofd, hebben deze dierbare zielen van Mij verminkt en gedood. Deze verdorven machten zullen een verschrikkelijke straf ondergaan als zij niet tot inkeer komen nadat de Waarschuwing plaatsvindt.

Veel van Mijn kinderen werden beroofd van materiŽle welstand en hebben ontberingen geleden die zij daarvoor nooit moesten doorstaan.

Deze beproevingen werden door Satan gecreŽerd en aan de mensheid opgelegd maar werden door Mij toegelaten om de zielen te zuiveren. Je denkt misschien dat dit wreed is, Mijn dochter, maar het was nodig om de mensheid voor te bereiden en nederigheid in hun ziel te vestigen.

Nu, zuiverder in Mijn ogen, werd hun hart geopend om de waarheid over hun eeuwig leven te aanvaarden. Dit betekent dat er minder zijn die zullen lijden tijdens de Waarschuwing doordat zij deze vervolging ondergaan hebben.

Mijn kinderen zijn thans klaar om Mijn geschenk van barmhartigheid te ontvangen. De tijd is bijna over de wereld gekomen. Wees geduldig, Mijn dochter ! Verwacht nooit van Mij dat Ik de wereld een datum geef, want het is aan jullie om dat te weten, zoals Ik je al vaker gezegd heb.

Vertrouw volledig op Mij en je zult in vrede leven !

Ik zal Mijn geschenk van de Waarschuwing aandragen wanneer de tijd rijp is en wanneer Mijn kinderen dit het minst verwachten.

Jullie geliefde Jezus

Verlosser van de mensheid