251. De Maagd Maria: Bid voor Paus Benedictus
Woensdag 16 november 2011, 08.00 u.

Mijn kind, er zal hevig gevochten worden wanneer de strijd om zielen begint. Bid voor al die arme zielen die de bescherming van Mijn Zoons Barmhartigheid nodig hebben.

De Duivel zal al doen wat hij kan om kinderen weg te trekken van de barmhartige hand van Mijn Zoon.

Zoveel van Mijn arme verloren zielen hebben geen flauw idee van de strijd die reeds begonnen is en die door de Duivel geleid wordt. Zijn dagen zij nu geteld, Mijn kind, maar jij moet al doen wat je kunt om Mijn dierbare Zoon te helpen deze mensen te redden voor het te laat is.

Jij, Mijn kind, moet Mij verder om Mijn bescherming vragen want jij bent nu een echte doorn geworden in het vlees van de Duivel. Wees op elk moment op je hoede. Gebed is belangrijk en je moet ook anderen vragen om voor jou te bidden.

Bid nu vooral voor Paus Benedictus want ook hij wordt aangevallen. Verlies nooit de moed in jouw werk voor Mijn Zoon, want jij, Mijn kind, moet volhouden tot het bittere einde om de zo lang voorspelde profetieën te vervullen.

Vergeet nooit dat Ik je altijd met Mijn heilige mantel bedek.

Jouw hemelse Moeder

Koningin van de Rozen

(Opmerking: deze boodschap werd ontvangen na een volledige verschijning van onze Heilige Moeder die 20 minuten geduurd heeft en waarin zij zeer bedroefd leek) “Maria van de Goddelijke  Barmhartigheid”