243. Je zal op vele plaatsen gehaat en op andere gevreesd worden
Maandag 07 november 2011, 20.50 u.

Mijn geliefde dochter, luister. Terwijl Mijn profetieŽn zich ontvouwen en Mijn Heilig Woord zal beginnen aanvaard te worden en ernaar geluisterd wordt, moet jij voorzichtig zijn. Mijn dochter, jij zal op vele plaatsen gehaat en op andere gevreesd worden.

Mijn profetieŽn die jou zullen gegeven worden dienen om te verzekeren dat er geen twijfels meer zouden zijn in de hoofden van al Mijn kinderen, dat de belofte van eeuwige redding uiteindelijk zal worden gerealiseerd.

Mijn dochter, je zal je geÔsoleerd voelen, afgewezen, bevreesd en je zal veel lijden in Mijn naam. Zonder jouw offer kon Ik Mijn belofte niet vervullen de mensheid te redden zodat elke ziel de gelegenheid geschonken wordt om van haar rechtmatige erfenis te genieten.

Ik doe een oproep tot Mijn gewijde dienaars om jou, Mijn dochter, te beschermen want dat zal hun Heilige plicht zijn. Met de tijd zullen zij begrijpen wat hun rol is. Intussen roep Ik al Mijn dierbare volgelingen op om te bidden voor jouw bescherming tegen de duivelse krachten die door Satan geleid worden en die de wereld willen vernietigen voor hun eigen profijt.

Wees sterk. Bid om bescherming en omhul je ten allen tijde met de hulp van Mijn Gezegende Moeder.

Jouw Jezus

Verlosser en Redder van de Mensheid