241. God de Vader - Laatste oproep tot de Athe´sten
Zaterdag 05 november 2011, 13.00 u.

Mijn dochter, de hand van Mijn barmhartigheid zal nu getoond worden aan de mensheid, daar de komst van Mijn Zoon nabij is.

Tot al die gekwelde zielen in verwarring, tot jullie zeg Ik te vertrouwen in Mij, God de Vader. Ik die elk van jullie met liefde en erbarmen geschapen heb, Ik wil elk dierbaar kind van Mij redden.

Ik wil niet ÚÚn van jullie verliezen, met inbegrip van hen die met Mij spotten. Bereid jullie voor op de grootste gave die voorbereid wordt. Ik zal Satan verhinderen jullie weg te rukken indien jullie Mij dat toestaan. Ik kan jullie niet dwingen om deze Akte van Barmhartigheid te aanvaarden. Wat Mij bedroeft is dat velen onder jullie deze hand van Mijn barmhartigheid zullen verwerpen. Jullie zullen niet sterk genoeg zijn. Toch zullen jullie geneigd zijn, wanneer jullie de waarheid zullen zien zoals zij jullie zal geopenbaard worden tijdens  De Waarschuwing, haar als een reddingslijn vast te grijpen.

Jullie moeten Mij om sterkte vragen om Mij toe te laten jullie te redden van de eeuwige verdoeming. Ik doe nog eenmaal een oproep in het bijzonder tot de athe´sten. Verwerp de waardheid niet wanneer zij jullie bewezen wordt. Indien jullie dat doen zijn jullie voor altijd voor Mij verloren.

God de Vader